Extra inspanning maakt het verschil tussen gewoon en bijzonder

Wij willen samen met u vorm geven aan een eigen en daarmee persoonlijk afscheid van uw dierbare. Een uitvaart die recht doet aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend.
Wij wijzen u op de vele verschillende mogelijkheden voor de invulling van het afscheid. Goede en uitgebreide informatie over alle opties staat bij ons voorop. Vaak is het niet kennen van de mogelijkheden bij een uitvaart een reden om te kiezen voor het gangbare. Door tijd en aandacht te besteden aan wat wenselijk én mogelijk is, komt u tot weloverwogen beslissingen. Onze kwaliteit geeft u rust en zekerheid.

Na het overlijden van uw dierbare is er dagelijks contact. Tijdens deze hectische dagen bespreken wij per dag wat er geregeld en beslist moet worden. Ook is in die dagen voldoende gelegenheid om in rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Er zijn talloze mogelijkheden om kinderen op hun manier vorm te laten geven aan het afscheid. Wij helpen u daar graag bij.

In regio Zwolle een passende uitvaart omdat ieder mens bijzonder is

Vindt u het belangrijk om uw wensen vooraf vast te leggen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden binnen een uitvaart. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, of vraag bij ons een document op om uw wensen (digitaal) vast te leggen.

 

 

CONTACT