Warm en betrokkenFoto-transparante-achtergrond-4

De kracht van Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle is dat u te maken hebt met één contactpersoon die u begeleidt van direct na het overlijden van uw dierbare tot enkele weken na de uitvaart. Diegene is altijd uw aanspreekpunt, ook ‘s avonds en in het weekend. Marloes Damman is de drijvende kracht achter Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle. Marloes is een gecertificeerd uitvaartbegeleider en nabestaandenbegeleider en heeft daarnaast een Master of Business Administration studie afgerond. Wij werken op een persoonlijke manier. Met invoelend vermogen en oog voor detail ondersteunen wij u graag.

Het bedrijf heeft Kameleon Uitvaartzorg als naam gekregen omdat wij van mening zijn dat de uitvaartbegeleider zich moet kunnen aanpassen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Een kameleon kan ook van kleur veranderen als de situatie er om vraagt. Een eigenschap die past bij de uitvaartbegeleider van Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle, om zo bij elke uitvaart te komen tot een uniek en passend afscheid.

De afbeelding op de website is een witte klaproos, zo sierlijk, teder en vrouwelijk. De bloem symboliseert de schoonheid én kwetsbaarheid van het leven. Immers wanneer je een klaproos plukt om haar op een vaasje te zetten, is ze na één dag verwelkt.

Een klaproos – Roos van Troost

wat maakt tot wat je bent
in ’t land van ijzer en wake
de klaproos -roos van troost-
trouw wordt herdacht, uitbeeldend 
de herinnering aan het verleden
klaproos… troost in het heden